Wat te doen? 

Onbezorgd en uitgestippeld fietsen

Sfeervol wandelen in de natuur

Zonnekloppen of uitwaaien aan zee

Heerlijk shoppen aan de kust (Tip: ook op zondag!)

Bourgondisch genieten van de vele cafés en restaurants dichtbij

Met de kusttram snel van badstad tot badstad

Erop uit

Hier kan je nog echt ontspannen

Een actieve vakantie of gewoon schaamteloos luilekkeren? Jij kiest, want in deze vakantiewoning dichtbij de kust is het allemaal mogelijk. De Pastorie ligt centraal in de charmante dorpskern van Wilskerke en helemaal weg van de drukte van onze Vlaamse kust. Wil je toch richting zee, dan vind je die op slechts een boogscheut (2 km of 25 minuutjes stappen) van jouw vakantiewoning.

Eèèèèn … actie!

Er is weining wat je niet kan doen in de omgeving van Middelkerke. Wil je wandelen en uitwaaien in de natuur? Dan is er meer dan genoeg gelegenheid in de omgeving. Check zeker ook de kustwandelroute, want die biedt voor elk wat wils. Fietsen kan via het uitgebreide fietsnetwerk aan de kust. Nog avontuurlijker? You got it. De surfclub van het nabijgelegen Westende biedt je heel wat watersportmogelijkheden.

Shoppen, shoppen, shoppen

Hou je betaalkaart in de aanslag, want rond Middelkerke haalt de rasechte shopper echt zijn hartje op. Check zeker eens de wandelvriendelijke Leopoldlaan in Middelkerke. Of spring op de kusttram voor een ander shop-hotspot. Wist je trouwens dat veel winkels aan de kust ook op zondag open zijn?

Aan tafel!

Van eenvoudige brasserie tot sterrenrestaurant, je vindt het allemaal aan onze Vlaamse kust. In de nabije omgeving van De Pastorie in Wilskerke vind je heel wat gelegenheden voor een avondje uit, met of zonder kinderen.

Meer weten? Check deze toerismesites.

www.dekust.be
www.middelkerke.be
www.uitinvlaanderen.be

Het huis

Bekijk de woning in detail

Foto's

Bekijk alle foto's van de woning

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven

Contact

Vragen over uw accomodatie?
Contacteer ons gerust!

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het